Arkikuulumiset

16.8 on merkkipäivä!

Nyt on synttärit vietetty, tosin hyvinkin rauhallisissa merkeissä ihan vaan Jessen kanssa. Tehtiin keskiviikkona kotona pihviruokaa ja käytiin pyörähtämässä tossa lähikuppilassa aidolla siiderillä ja siitä suunnattiin kaupunkiin istuskelemaan. Ei mitään ihmettä siis. Vuosia on kertynyt jo sen 22 ja viisautta sitä mukaan, kröhh. Alkuviikosta myös oli Jessen päivät ja ostin sille pienen leivoksen. Mulla puolestaan oli maanantaina kamalin hammaslääkärireissu. Luulin jo että oon kokenut pahimman mahdollisen ennen tota, on revitty ja leikattu kaikki viisaudenhampaat sun muuta, mutta toi juurihoito. Ai jumaliste, multa tuli kyyneleet silmistä ja olis tehny mieli huutaa ja itkeä kilpaa. Ai sitä vihlonnan määrää ja sitä kipua kun hermoa revitään. Se ei vain puudu. Auts. Huomenna olis uusinta, tosin ei pitäs sattua niin paljon, kun hermo on jo kuulemma veks. Pelottaa, mulle jäi paha kammo. Kiva kuulla vielä, että tuo koko juurihoito johtuu aiemmasta lääkeaineesta, jota mulle on paikkaan pistetty. Lääke oli ärsyttänyt hammasta turhaan.  Leivoin tiistaina rusinasuklaa- ja valkosuklaa macadamiakeksejä töihin keskiviikolle, mutta keskiviikkona nukuttikin normaalia paremmin ja nukuin hieman pommiin. Oli vain 20 min aikaa keretä bussiin. Siinä kiireessä ei ekana tullut mieleen keksit ja ne sitten jäi kotiin. Byhyy. Kyllä ne kotonakin teki kauppansa.

Nyt on synttärit vietetty, tosin hyvinkin rauhallisissa merkeissä ihan vaan Jessen kanssa. Tehtiin keskiviikkona kotona pihviruokaa ja käytiin pyörähtämässä tossa lähikuppilassa aidolla siiderillä ja siitä suunnattiin kaupunkiin istuskelemaan. Ei mitään ihmettä siis. Vuosia on kertynyt jo sen 22 ja viisautta sitä mukaan, kröhh. Alkuviikosta myös oli Jessen päivät ja ostin sille pienen leivoksen. Mulla puolestaan oli maanantaina kamalin hammaslääkärireissu. Luulin jo että oon kokenut pahimman mahdollisen ennen tota, on revitty ja leikattu kaikki viisaudenhampaat sun muuta, mutta toi juurihoito. Ai jumaliste, multa tuli kyyneleet silmistä ja olis tehny mieli huutaa ja itkeä kilpaa. Ai sitä vihlonnan määrää ja sitä kipua kun hermoa revitään. Se ei vain puudu. Auts. Huomenna olis uusinta, tosin ei pitäs sattua niin paljon, kun hermo on jo kuulemma veks. Pelottaa, mulle jäi paha kammo. Kiva kuulla vielä, että tuo koko juurihoito johtuu aiemmasta lääkeaineesta, jota mulle on paikkaan pistetty. Lääke oli ärsyttänyt hammasta turhaan.

Leivoin tiistaina rusinasuklaa- ja valkosuklaa macadamiakeksejä töihin keskiviikolle, mutta keskiviikkona nukuttikin normaalia paremmin ja nukuin hieman pommiin. Oli vain 20 min aikaa keretä bussiin. Siinä kiireessä ei ekana tullut mieleen keksit ja ne sitten jäi kotiin. Byhyy. Kyllä ne kotonakin teki kauppansa.

1 thought on “16.8 on merkkipäivä!

  1. Juurihoidon ei kyllä pitäisi sattua, jos puudutus on kunnossa. Kun mulla se aikoinaan tehtiin niin ekalla kerralla puudutus ei tehonnut, joten mulle määrättiin antibioottikuuri ja varattiin uus aika sen jälkeen, jolloin puudutus tehosi eikä hoito sattunut tai tuntunut yhtään. Harmi, että sulla oli noin huono kokemus, tollasesta jää helposti kammo 🙁

Comments are closed.