Arkikuulumiset

Joko se muka on ohitse?

Mä en millään haluaisi uskoa, että kesä on vielä ohi, kun ei ole edes alkanutkaan. Tuntuu karulta, mutta taitaa olla totta. Kaupat pursuavat jo syysvaatteita ja takkeja. Ahdistus. Useimmiten ootan syksyä ja sen myötä muutosta innolla hyvien kesäkelejen jälkeen. Syksyisin mun elämä on aina muuttunut jotenkin. Viime syksynä lopetin koulun kesken, sitä edellisenä alotin sen, sitä edellisenä muutin joensuuhun ja sitä edellisenä alkoi yo-kirjoitukset ja täytin 18v jne.. Tänä syksynä ei ole mitään mitä odottaa, ei muutosta. toki muutokset ovat itsestä kiinni ja aion tällekin syksylle jonkun muutoksen keksiä. En ole vielä varma mikä se on. Päätin kuitenkin, että alan tosissani harjoittelemaan Varalaan pääsykokeisiin maastojuoksua (etenkin ylämäkeen) sekä palloilua. Ne mulla kusahti viime syksynä. Tässä on kolmisen kuukautta aikaa. Tämä ei kuitenkaan ole se muutos, joten katsotaan.

Joku kyseli, että miten mun liikunnat on menneet nyt kesällä. Hmm, sainoisinko että aika kepeesti. Selkeästi ollut penkkiurheilun kesä. Futista ja sitten Olympialaiset. Nyt on hyvä alkaa odottamaan Olympialaisten jälkeen BB:n alkua, hehh.. Mutta niihin liikuntoihin. Olen ollut koko kesän surkea niiden kanssa. Kyllä olen lähes viikottain liikkunut, mutta se on ollut sitä 1-2h/vko, joskus olen jopa innostunut ihan 3h/vko. Olen tehnyt 1-2 salitreeniä ja ehkä 1 spinningin/lenkin per viikko. Voin siis sanoa ylläpitäneeni kuntoa. Tänä kesänä oon ollut todella väsynyt. Liekö ilma? Joojoo tekosyitä, kyllä siellä salilla tulee aina se hyvä fiilis, mutta kun ei vaan ole jaksanut eikä huvittanut. Oon kuitenkin tyytyväinen, etten kesällä lopettanut kokonaan saleilua tai aerobista, sillä olis melkosen lannistavaa aloittaa syksyllä uudestaa vähän kuin alusta, mutta oon myös tyytyväinen, että jos ei ole huvittanut niin turha sitä on väkisin itseään kiduttaa. Tekee hyvää kuunnella omaa päätään ja kroppaansa. Oon myös saanut kesän aikana sykkeet hurjasti alemmas, koska en tosiaan ole joka päivä urheillut ja vetänyt itseni piippuun, vaan olen saanut palautua oikein hyvin…