Ostokset ja Elämykset

Uudet silmälasit netistä syksyä varten

Täytyy kyllä myöntää, että tulee aika paljon tavaraa ostettua nykyään netistä! Muistan kun pienempänä mentiin monesti viikonloppuisin vanhempien kanssa ostoksille, ja siellä sitten mentiin kaupasta toiseen, joskus jotain ostaen, mutta monesti vain katsellen. Nykyään tämä sama tapahtuu sitten arkisin ja viikonloppuisin kotona, tietokoneen ruutua katsellen.

Onneksi pystyn pitämään ostokseni hyvin hankassa, ja sellaista pakonomaista tarvetta shoppailla ei ole kuten parilla kaverillani. Kuitenkin välillä sitä tulee aina jotain ostettua, ja nyt ostin sitten lopulta uudet silmälasit netistä. Apunani käytin tätä ohjetta. Sitä oikeasti tarvitsin, sillä tämä oli eka kerta kun laitoin tilauksen menemään silmälaseista netin kautta. Mutta uskon että kaikki meni oikein, vaikka sanottava on, että lasit eivät ole vielä kotiini asti saapuneet.

silmälasit netin kautta

Oliko vaikea tilata silmälasit netistä?

Aikaisemmin en ole uskaltanut laseja verkosta tilata, kun olet ajatellut sen olevan niin vaikeaa ja tuskaista. Se ei kuitenkaan ollut niin vaikeaa kuin olin pelännyt, ei oikeastaan läheskään niin vaikeaa. Ja kun katselee näitä muitakin silmälaseja käsitteleviä sivustoja, niin niissä yleensä annetaan tosta aika hyvät ohjeet, ja just kerrotaan miten toi kannattaa tehdä. Ilman noita ohjeita olisin ollut aika pulassa, mutta noita seuraamalla ei toi ollut mitenkään edes kovin vaikea projekti. Aikaakaan ei mennyt kuin varmaan tunti tai maksimissaan kaksi.

Ton takia ei siis kannata tilata laseja netistä. Katot vaan tollaset hyvät ohjeet, ja seuraat just niitä silleen tarkasti. Ja kannattaa aina muistaa jos kuitenkin jännättää, että noi lasit voi kuitenkin aina palauttaa sitten vähintään 14 päivän sisällä takaisin ilman selityksiä, jos jotain meni pieleen. Että sellaista rahallistakaan huolta tai stressiä tosta on turha ottaa.

Kun kerran kun noi uskaltaa sitten tilata, niin voi säästää tosi paljon rahaa. Itse löysin mm. tollaset Guessin silmälasit, jotka maksaisi jotain 200 € täällä kaupoissa. Netissä hintaa oli sitten 99 €. Eli puoleen hintaan, ja säästin siis ainakin 100 €!

Että just ton takia toi mun mielestä kannattaa, vaikka voikin ehkä tuntua vaikealta. Mutta sitten kun kokeilee, niin huomaa kyllä että mikäs tässä nyt niin haastavaa muka oli.

Nyt vaan ottelen ja toivon että mun lasit tulee jo tällä viikolla. Pitäis tulla, mutta aina ton Suomen postin kanssa voi käydä ihan mitä tahansa. Menee viikonloppu pilalle jos ei tuu 😀